Dinsdag 9 februari 2016

Vandaag zouden we meedoen met de optocht in Mariarade. Omdat CV Blauw-Wit 3×11 jaar jubileum heeft, zouden zij een optocht hiervoor houden en wij met het CCH mee trekken. Dit leek mij ook super om mee te maken en leek mij een leuk extraatje wat je normaal nooit mee maakt. Ik had goede hoop dat deze wel zou doorgaan omdat gisteren ook al niet was doorgegaan, maar ook deze ochtend kreeg ik het slechte nieuws dat ze de optocht niet lieten doorgaan. Ook erg jammer vond ik dit, vooral omdat deze optocht niet meer op een andere datum wordt gehouden. Ook zij moesten het programma omgooien hielden daarom het optochtbal eerder op de dag en hier zijn we dan ook naar toe gegaan. Later in de middag zijn we naar de Kingercarnaval in Lotbroek geweest. ’s Avonds was de Sjlotaovond Breuker Vastelaovend. Deze avond werden er een aantal optreden gegeven. Even voor 00.00 uur moest ik op en moest ik afstand doen van mijn scepter, steek en ambtsketting en was de carnaval “officieel” voorbij voor mij. Ik kreeg iets ervoor ook te horen dat ik een toespraak moest houden. Ik had niks voor bereid en had recht uit het hart gesproken en gezegd wat in me op kwam. Ik bedankte iedereen die voor mij de geweldige carnaval mogelijk had gemaakt. Vervolgens melde Cecile, compleet onverwacht, dat ze ook nog wat wilde zeggen. Ze sprak mij toe en gaf aan dat ze heel trots op me was met wat ik allemaal had gedaan de afgelopen tijd, dit was erg fijn om te horen en ontroerend. Een traditie was om gelijk naar huis te gaan, dus ik werd gelijk naar de auto mee getrokken.. op weg naar huis. Dat was wel jammer omdat ik dus met niemand meer kon praten terwijl veel mensen me nog wilde bedanken en ik hen wilde bedanken. Vervolgens zijn we nog met een aantal mensen, waaronder de leden van het CCH nog bij mij thuis iets gaan drinken (afterparty)…weer werd het laat!

Author: Guido

Share This Post On