Dinsdag 23 juni 2015

Ton appt me om 11.45 uur: “Enne? Heb je overleg gehad?” Ik was aan het werk en het was erg druk, dus ik appte terug: “Ik bel je vanavond even terug”. Ik had afgelopen weekend nog even rustig alles doorgedacht en besproken met mijn ouders en Cecile. Ze weten hoe ik ben. Ik ben rustig en niet echt iemand die normaal in de spotlight hoeft te staan en voor een groot publiek spreken is ook niet voor mij weggelegd. Van Cecile en mijn ouders kreeg ik natuurlijk de volledige steun en dus kon ik mij klaarmaken voor mijn “once in a lifetime” ervaring. Ik heb Ton ’s avonds terug gebeld en doorgegeven dat ik graag de nieuwe Sjtadsprins van Gebrook wil zijn voor het komend seizoen. Ton feliciteerde mij gelijk en zei dat we er een super jaar van gaan maken.

Author: Guido

Share This Post On