Dinsdag 17 februari

En zo zijn we aangekomen op de dinsdag; de laatste dag. We beginnen deze dag bij het Kindercarnaval in het MFC bij de Lotbroekers. Ook hier is het mooi om te zien wat er voor de jeugd georganiseerd wordt. Het is er erg gezellig en ik leer er deze middag ook nog een nieuw dansje bij. Mocht de ‘Pinguïndans’ ooit nog voorbijkomen, dan kan ik die bij deze… Vervolgens vertrekken we naar café Coba. Daar is op dat moment een activiteit bezig die ik in een iets andere vorm en andere naam van vroeger ken, en wel onder de naam Tiekezinge. Het wordt een leuke middag, met ook heel bijzondere momenten waarop even stilgestaan wordt….. Ik ben erg blij dat ik deze laatste dag op deze manier heb kunnen invullen; niet bezig met het afsluiten, maar genietend van een ultieme vastelaovessfeer met daarbij rasartiesten op een heel speciaal Breuker plekske. Daarna dan toch door naar Amicita voor de avond van de afsluiting. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ondanks het dubbele gevoel, een gezellige avond heb gehad. In een leuke sfeer hebben we de laatste uurtjes van de vastelaovend van 2015 in Gebrook gevierd. Ik mag nog een korte toespraak houden, waarbij ik er met de nodige opgedane ervaring van de afgelopen periode voor kies om ook hier het moment te laten bepalen wat er in me opkomt. Uiteindelijk komt er dan toch het moment dat Ton me mijn scepter, steek en ketting afpakt en komt er een einde aan mijn ‘regeerperiode’.

Author: Guido

Share This Post On