Dinsdag 14 januari

Ik heb deze avond om 20.00 uur een afspraak met de oud prinsen bij mij thuis. Ben nog even snel na het werk 3 kratten bier gaan halen zodat de heren niet droog komen te staan. We hebben het eerst over de dagen vanaf de proclamatie en de dagen daarna die ik al heb mogen beleven. Verder krijg ik uitleg over de handelingen die ik moet verrichten tijdens de recepties die wij gaan bezoeken de komende weken. En natuurlijk maak ik weer mee hoe goed de oud prinsen zijn met het verstoppen van mijn scepter. Blijkbaar is dit een sport binnen de groep! Na een goed gesprek met de jongens gaan de meeste rond 22.30 uur weer richting huis…behalve Remco. Van Remco krijg ik nog eens even alles herhaald over wat er besproken is. Nadat Remco weg is heb ik nog even tijd om mijn vaste TV serie te kijken.

Author: Guido

Share This Post On