Dinsdag 12 augustus 2014

Vanavond hebben we voor de eerste keer samen gezeten. ‘We’ zijn Ton, Bert, Imke en ik. Afgelopen week wat contact gehad om de afspraak in te plannen en een locatie. Dat blijkt nog niet zo makkelijk en uiteindelijk spreken we af op de zaak bij Ton.
Een avondje weg met z’n tweeën betekent voor Imke en ik dat we sinds kort een oppas nodig hebben. Mijn zusje en haar vriend Maurits zijn zo lief om deze avond op te passen, zodat Imke en ik naar een zogenaamd ‘feestje’ van een collega van Imke kunnen… Sorry zus
Ik merk dat het nu ook de tijd wordt dat ‘verhalen’ wat meer op elkaar afgestemd moeten worden. Ton controleert daarom voor de zekerheid ook nog even hoe mijn broertje deze dag staat ingepland; mijn broertje werkt namelijk bij de Gamma in Heerlen. Dat blijkt te passen.
Aangekomen bij de Gamma zet ik de auto wat uit het zicht en bij het naar binnen lopen, lopen we Bert tegen het lijf. Ton is er nog niet; even vind ik het lastig wat te doen en loop wat onhandig door de winkel. Staren naar een rek met boortjes, terwijl je niet eens een boormachine hebt voelt niet bijster intelligent. Uiteindelijk met Bert wat gesproken over vakantie, totdat Ton tevoorschijn komt. Ondertussen heb ik zo´n beetje iedereen in de Gamma bekeken om er zeker van te zijn dat er geen bekenden in de zaak zijn. Op kantoor bij Ton hebben we een erg leuk gesprek en wordt Imke en mij van alles verteld over hetgeen ons te wachten staat en wat we mogen verwachten in de komende periode. Op onze beurt kunnen we 1000 en 1 vragen afvuren. Ton en Bert moeten die komende zaterdag naar Maaseik en we spreken af dat ik dan al meteen meega om mijn steek en veren uit te zoeken. ‘Mijn’ steek en veren…. Toch nog niet zo aan het idee gewend.

Author: Guido

Share This Post On