Dinsdag 11 november 2014

11-11. De start van het vastelaovesseizoen. Voor mij normaal ook, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er dit jaar iets eerder mee bezig ben. Vandaag is een ‘gewone’ dinsdag, dus ook gewoon werken, maar ik besluit wel om wat eerder te stoppen. Thuis nog even rustig eten en met Siem spelen. Mijn broer Noud past vanavond op Siem, omdat Imke en ik beiden op het kasteel zijn; Imke in de zaal en ikzelf speel met de kapel mee. De vastelaovesleedjes voor dit jaar zitten nog in mijn hoofd van de week ervoor. Vanavond komt daar de presentatie op het podium bij; maakt het weer net wat anders. Het wordt een erg leuke avond, ook om weer allerlei bekende gezichten te zien. Met momenten is het toch wel gek, als Huub bijvoorbeeld benoemt dat de schjlager wordt aangeboden aan de nieuwe Sjtadsprins van Gebrook…. Nog een paar weken mijn mond houden.

Author: Guido

Share This Post On