Onze ereleden seizoen 2022-2023

 

Ton & Cecile Batens
Gerbert Bauhuis
Jan van Berkel & Adriane Keulen
Lucienne Bertrand
Riny en Emile Bogaert
Jo Amory en Petra Boonstra
Marcel Brans
Celine Dekker
Michaela Hoogstra
Wiel Hoogstra
Martin de Jong
Josianne Kempers
Theo Kleiweg
Anthony Klever
Claudia Lendi
Milou Linssen
Nicole Linssen-Ariesen
Rachelle Linssen
Jos en Christel ten Lohuis
Marion L’ortye
Annet en Ron Luchies

Marja Maas
Anita en Wiel Mengelers
Daniel en Anne Merenda-Kusters
Jos en Marlou Naebers
Jos en Sila Offermans
Frans en Tonnie Peters
Mevrouw L. Peters-Crutz
De heer en mevrouw Peters-Geraeds
Danny Ucher en Maud Vaessen
Marieke Roberts
De heer Roebroek
Marc en Angela Roering
De heer L. Schoonbroodt
Esther Sierveld – de Groote
De heer J. van Soest
Nicole Toussaint
July en Ward Vijgen
De heer en mevrouw Vorage
Martijn Zoetbrood

Ereleden 22-23

Sjteun de vastelaovend va Gebrook!

Bij ons kriebelt het al enorm! Met veel enthousiasme en plezier zijn wij achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe vastelaovesseizoen. Zo organiseren wij de Prinsenproclamatie, het Kowrenne, het liedjeskonkoer, de optochten en nog veel meer gezellige evenementen. Ons doel is niet alleen een leuke middag of avond te organiseren, maar ook om de vastelaoves-traditie in “Os Gebrook” levend te houden. Dit doen we voor jong en oud en voor heel Hoensbroek!

Na bijna twee jaar afwezigheid is het ons ook dit jaar weer gelukt om een bijzonder sfeervol, gevarieerd en kwalitatief programma samen te stellen. Als erelid van het CCH heten wij u van harte welkom op onze evenementen en bieden wij u ook graag als eerste de gelegenheid om bij onze evenementen aanwezig te zijn. Wij hopen uiteraard dat u uw erelidmaatschap wilt verlengen, hervatten of wellicht voor de eerste keer gaat uitproberen. Wij zijn ervan overtuigd en zullen er alles aan doen, dat u daar beslist geen spijt van krijgt.

Wat houdt ons erelidmaatschap in en van welke voordelen kunt u genieten?

We starten traditiegetrouw de tweede zaterdag van januari (14-01-2023) met het uitroepen van onze nieuwe hooglustigheid. U als erelid bent verzekerd van een entreekaart voor deze avond. Deze avond staat geheel in het teken van Aladdin. Onder leiding van een professionele regisseur is een team van enthousiaste carnavalisten al maanden bezig met de voorbereiding hiervoor.  Dit belooft weer een sfeervolle en spannende avond te worden met als hoogtepunt de proclamatie van onze 56ste Sjtadsprins. 

Een week later, op zondag 22 januari, heten wij u van harte welkom om uw felicitaties over te brengen op onze nieuwe Sjtadsprins. Wij zullen u als erelid hier persoonlijk voor uitnodigingen. 

Op zaterdag 18 februari, net voor de ‘drie dol daag’ ontvangt onze Sjtadsprins uit handen van het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerlen de sleutel van het ‘Vastelaovesriek Gebrook’. 

Tijdens deze avond nodigen we u als erelid uit om deel te nemen aan het officiële gedeelte van de sleuteloverdracht. Dit gebeurt op ludieke, humoristische en muzikale wijze met een select gezelschap van sponsoren, ereleden en genodigden van de Sjtadsprins, de raod va XI, aod Sjtadsprinse, senatoren en Beschermvrouwe July van het CCH. 

Naast de uitnodiging voor het officiële gedeelte van de sleuteloverdracht ontvangt u als erelid ook een entreebewijs voor de feestavond. Deze zal aansluitend plaats vinden op ons mooie kasteel en hier hebben wij gezorgd voor een top-programma met een keur aan Limburgse carnavalsartiesten. 

U krijgt ook een naamsvermelding op onze website en in onze vastelaovesgezet d’r Uul. Het eerste exemplaar van d’r Uul bezorgen wij bij u thuis.

Ook wordt u als erelid uitgenodigd voor het Breuker Vastelaoves Leedjeskonkoer. Traditioneel openen wij op de elfde van de elfde met het Breuker Vastelaoves Leedjeskonkoer en wordt de nieuwe sjlager va Gebrook gekozen. Als erelid krijgt u te zijner tijd een toegangsbewijs voor het Breuker Vastelaoves Leedjeskonkoer in 2023 toegestuurd.

U wordt daarnaast als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws over onze evenementen en activiteiten.

De hoogte van de erelidmaatschapsbijdrage hebben wij voor dit jaar vastgesteld op € 77, – per persoon. Als u besluit om (opnieuw) erelid van het CCH te worden, kunt u dat kenbaar maken tot uiterlijk 30 november 2022 a.s. Let op! Na 30 november aanstaande gaan de kaarten in de vrije verkoop en kunnen wij geen garantie meer geven dat er nog kaarten beschikbaar zijn.

Wij hopen u weer te mogen begroeten op onze evenementen.

Wilt u erelid worden van het CCH? Stuur dan e-mail met uw gegevens naar secretariaat@cch-gebrook.nl 

Door een bedrag van € 77, – per persoon over te maken op rekeningnummer NL16RABO0119931052 ten name van CCH bent u verzekerd van kaarten voor de genoemde evenementen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en mail uw reactie naar secretariaat@cch-gebrook.nl .
Wij nemen dan per ommegaande contact met u op.

Mit Gebrook Alaaf!

Comité Carnavalsviering Hoensbroek

Aanmeldformulier Ereleden