Ereleden 21-22

Sjteun de vastelaovend va Gebrook

Opgelucht en vol energie kijken wij vooruit naar een nieuw seizoen. Na een jaar afwezigheid is het ons ook dit jaar weer gelukt om een bijzonder sfeervol en gevarieerd programma van hoge kwaliteit samen te stellen. Als erelid van het CCH heten wij u van harte welkom op onze evenementen en bieden wij u graag als eerste de gelegenheid om bij onze evenementen aanwezig te zijn. Wij hopen uiteraard dat u uw erelidmaatschap wilt verlengen, hervatten of wellicht voor de eerste keer gaat uitproberen. Wij zijn ervan overtuigd en zullen er alles aan doen, dat u daar beslist geen spijt van krijgt.

Wat houd ons erelidmaatschap in en van welke voordelen kunt u genieten?

We starten traditiegetrouw de tweede zaterdag van januari (08-01-2022) met het uitroepen van onze nieuwe Hooglustigheid. U als erelid bent verzekerd van een entreekaart voor deze avond. Deze avond staat geheel in het teken van Aladdin. Onder leiding van een professionele regisseur is een team van enthousiaste carnavalisten al maanden bezig met de voorbereiding hiervoor.  Dit belooft weer een sfeervolle en spannende avond te worden met als hoogtepunt de proclamatie van onze 56ste Sjtadsprins. 

Een week later op zondag 16 januari heten wij u van harte welkom om uw felicitaties over te brengen op onze nieuwe Sjtadsprins. Wij zullen u als erelid hier persoonlijk voor uitnodigingen. 

Op zaterdag 26 februari, net voor de ‘drie dol daag’ ontvangt onze Sjtadsprins uit handen van het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerlen de sleutel van het ‘Vastelaovesriek Gebrook’. 

Tijdens deze avond, die uit twee delen bestaat nodigen we u als erelid uit om deel te nemen aan het officiële gedeelte van de Sleuteloverdracht. Dit gebeurt op ludieke, humoristische en muzikale wijze met een select gezelschap van sponsoren, ereleden en genodigden van de Sjtadsprins, de Wieze Raod en Aod Sjtadsprinse van het CCH. 

Naast de uitnodiging voor het officiële gedeelte van de Sleuteloverdracht ontvangt u als erelid ook een kaart voor de feestavond. Deze zal aansluitend plaats vinden op ons mooie kasteel en hier hebben wij gezorgd voor een top programma met een keur aan Limburgse carnavalsartiesten. 

U als erelid krijgt ook een naamsvermelding in onze vastelaovesgezet d’r Uul. Het eerste exemplaar van d’r Uul zal een week voor de vastelaovend uitgereikt worden tijdens een feestelijke avond aan onze Sjtadsprins. Voor deze avond ontvangt u een uitnodiging waarin we u van harte welkom heten.

Ook wordt u als erelid uitgenodigd voor het Breuker Vastelaovesleedjeskonkoers. Traditioneel openen wij op de elfde van de elfde met het Breuker Vastelaovesleedjeskonkoers en wordt de nieuwe sjlager va Gebrook gekozen. Als erelid krijgt u te zijner tijd een toegangsbewijs voor het Breuker Vastelaovesleedjeskonkoer in 2022 toegestuurd.

De hoogte van de lidmaatschapsbijdrage hebben wij voor dit jaar vastgesteld op € 77, – per persoon. Als u besluit om (opnieuw) erelid van het CCH te worden, kunt u dat kenbaar maken tot uiterlijk 30 november 2021. Let op! Na 30 november aanstaande gaan de kaarten in de vrije verkoop en kunnen wij geen garantie meer geven dat er nog kaarten beschikbaar zijn.

Wij hopen u weer te mogen begroeten op onze evenementen.

Wilt u erelid worden van het CCH? Stuur dan e-mail met uw gegevens naar secretariaat@cch-gebrook.nl

Door een bedrag van € 77, – per persoon over te maken op rekeningnummer NL16RABO0119931052 ten name van CCH

bent u zeker van kaarten voor de genoemde evenementen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Aarzel niet en mail uw reactie naar secretariaat@cch-gebrook.nl. Wij nemen dan per ommegaande contact met u op.

Mit Gebrook Alaaf!

Comité Carnavalsviering Hoensbroek

Aanmeldformulier Ereleden

11 + 15 =