30 mei 2016

Het telefoontje; werkend aan de laptop voor van alles en nog wat, onbekend nummer op het scherm. Ton Toussaint met de vraag of ik eventueel lid wil worden van de Raad van Elf van het CCH. Niet ontkennend of bevestigend geef ik aan dat we het er altijd over kunnen hebben. Eigenlijk wil ik maar op één manier bij het CCH; als prins! Maar goed, gewoon eens kijken hoe het loopt. Een verwijzing naar de 33 jaar die ik word in januari 2017 volgt. 3X11, een mooi jubileum. “Stel nou”, zegt Ton, “dat je dat als Stadsprins gaat vieren”? De vraag ligt er… stadsprins worden van Gebrook. We spreken af dat ik er over na zal denken, al voelt dat al overbodig. Met Karien maak ik een korte vooruitblik wat ons te wachten staat. Met twee jonge kinderen, drukke baan en eigen zaak zal het een hele klus worden. Maar ja, is er één reden zwaar genoeg om hier überhaupt nee tegen te zeggen? Kan ‘m werkelijk niet verzinnen. Nog tijdens de nazit van de vergadering bel ik Ton om te zeggen dat ik het ga doen, Stadsprins 2016/2017 wordt Ger I.

Author: Guido

Share This Post On