22 januari 2017

Na een avondje doorzakken vandaag alweer om 12.00 paraat voor de receptie van JCV Gebrook. Na gisteravond de receptie met de hoogste gemiddelde leeftijd, nu door naar die met de laagste. In het MFC onze felicitaties overgebracht aan Jeugdprins Gino I & Jeugdprinses Ella I, fantastisch dat er ook voor de jeugd va Gebrook een echte carnavalsvereniging bestaat en zo het vasteloavesblood blijft stromen. Na de receptie weer even naar huis, kleren uit, benen om hoog… en ok.. eerlijk.. de ogen even dicht.
Aan het einde van de middag naar CV Chalet waar mijn vader in 1982 de eerste jubileum prins was en ook vele andere familieleden zich jarenlang voor de verenging hebben ingezet. Hier heb ik als jonge jongen heel wat uurtjes carnaval gevierd en in de polonaise gelopen. Mooi om nu als Stjadsprins va Gebrook Prins Maurice I te kunnen feliciteren als prins van CV Chalet. In verband met mijn eigen receptie had Thijs geregeld dat we als eerste op konden. Na de woorden van Ton, mijzelf had ook president Math zich goed voorbereid. Mooie woorden die goed binnen kwamen, mooi om hier geweest te zijn.
Daarna snel door naar het Kasteel waar mijn eigen receptie op de planning stond. Nog snel even zitten voordat de voeten danig getest zouden worden. Samen met Karien, mam Wilma en Ton opgesteld om de felicitaties in ontvangst te mogen nemen. Een geweldige ervaring om zoveel vrienden, familie, bekenden, verenigingen en Breuker luuj de hand te mogen schudden. Daarbij ook heel veel cadeau’s, kaarten en flessen drank in ontvangst mogen nemen. Een avond om niet snel te vergeten waarvoor ik ook eenieder wil bedanken die daaraan heeft bijgedragen, zo voelt het dus om Sjtadsprins te zijn va Gebrook!! Na afloop nog met Karien in het midden van de CCH-cirkel mogen dansen op de tonen van het Gebreuker Paradies. Daarna nog met een paar man wat gaan drinken bij Peter en Ine, de ouders van Karien. Zodoende bleef de rust in huize van der Sterren behouden, voor Elin en Iris en in het verlengde ook voor ons, wel zo prettig. Ruim na twaalven de dag afgesloten, een mooi weekend dat naar meer smaakt. Eerst een week werken, maar voor ik het weet mogen de lakschoenen weer aan!

Author: Guido

Share This Post On