13 januari 2017

Op vrijdag staat, als ik vrij ben, een bezoekje met Elin en Iris aan mijn oma gepland. Ik voor een kop koffie en praatje, zij voor de koekjes. Een prima deal die ook door mijn 89-jarige oma graag in stand wordt gehouden. Het aantal auto’s bij St-Jan duidt op 3 of zelfs 4 sneeuwvlokken maar ook die weerhouden ons vandaag niet. Vandaag niet zomaar een bezoekje, maar ook mijn oma ingelicht over mijn geheim van de afgelopen maanden. Als echte carnavalist ziet ze het helemaal zitten. We praten nog wat over de carnaval vroeger in het Chalet waar mijn vader en oom prins zijn geweest. Uiteraard gaat het ook over het zwijgen, de drukke tijd die komen gaat maar vooral over de fantastische ervaring die dit zal worden. Normaliter is mijn tante op vrijdag ook erbij, deze keer niet dus haar heb ik telefonisch ingelicht. Daarnaast met nicht Joyce gebeld die ook erg enthousiast is en zeker ook graag komt. Inmiddels de mensen geïnformeerd die ik er graag bij heb. Niet voor iedereen is het mogelijk maar er zullen nog genoeg momenten komen. Vandaag ook de laatste delen van het dagboek afgerond en naar Bert gemaild. De voorbereidingen lopen op het einde, tijd voor het echte werk!!

Author: Guido

Share This Post On